Reserveren?

Wilt u reserveren? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0413 – 36 30 44. >>

Een vernieuwde kaart

Bekijk ook eens onze selectie van diverse heerlijke gerechten die met de grootste zorg zijn bereid. >>

Bedrijfsuitje?

Wij hebben een tweetal bijzondere samenstellingen van een menu voor u en uw gasten! >>

Drank-/wijnkaart

Huiswijnen

Wit

Les Peyrières €3,50 – € 19,50.
Chardonnay.
Diner tip: Pasta, vis, kip en kaas.

Coeur du sud Blanc €3,50 – € 19,50.
Blend van verschillende druivenrassen (70% Sauvignon Blanc).
Diner tip: Lichte vis gerechten en schaal –schelpdieren.

Rood

Croix D’or € 3,50 –  € 19,50
Merlo   
Diner tip: Lichte vlees gerechten

Coeur du sud Rouge € 3,50 – € 19,50 .
Blend van verschillende druivenrassen ( 70% Cabernet Sauvignon).
Diner tip: Gevogelte, lam en kalfsvlees

Rose

Hoja Sana Tempranillo rosé € 3,50 – € 19,50.
Tempranillo.
Diner tip: Salades, wit vlees en gerookte zalm.

Croix D’or € 3,50  – € 19,50.
Blend van verschillende druivenrassen.
Diner tip: Mosselen en licht vlees.


Kaart wijnen

Wit

Mirassou €5,00 – € 25,50.
Chardonnay.
Diner tip: Mosselen, visgerechten en lichte vleesgerechten.

Marquès de Riscal €5,75 – € 26,-
Blend van verschillende druivenrassen (85% Verdejo).
Diner tip: Salade en Oesters.

Trimbach Pinot Blanc € 6,50 –  € 30,50.
Blend van verschillende druivenrassen (75% Pinot Blanc).
Diner tip: Asperges en vette vis.

Trimbach Pinot Gris Réserve € 8,25 – € 39,50 .
Pinot Gris.
Diner tip: Gazenlever, gerookte vis, vis in saus en wit vlees.

Drouhin  Côte de Beaune € 8,75 – € 41,50.
Chardonnay.
Diner tip: Visgerechten, schaal- en schelpdieren.

Frescobaldi Pomino Benefizio € 10,00  – € 48,50.
Chardonnay.
Diner tip: Vis in saus, zachte kaas en kalfsvlees.

Rood

Hoja Sana Tempranillo €4,00 – € 20,00.
Tempranillo.
Diner tip: Kalfsvlees, stoofschotels en pasta.

Carnivor €5,50 – € 25,50.

Diner tip: Gegrild vlees en wildgerechten.

Marquès De Arienzo € 5,75 –  € 26,00.
Blend van verschillende druivenrassen ( Tempranillo, Graciano en Mazuelo).
Diner tip: pasta, peulvruchten, gevogelte, gegrild vlees en varkensvlees.

Drouhin Côte de Beaune-Villages € 8,75 –  € 41,50.
Pinot Noir.
Diner tip: Kip en eend.

Luce Della Vite Lucente € 10,00 – € 48,50.
Sangiovese en Merlot.
Diner tip: Krachtige vlees- en wildgerechten en stoofpotten.

Château de Pez cru Bourgeois € 12,50  – € 60,50.
Blend van verschillende druivenrassen ( 45% Cabernet Sauvignon en 44% Merlot Noir).
Diner tip: Krachtige vlees- en wildgerechten, stoofpotten en harde kazen.


Mousserend

Prosseco €5,75 – € 26,00.
Prosecco.
Diner tip: lichte voorgerechten, oesters en desserts met fruit.


Dessert wijn

Muscat D’Asti €4,25 – € 19,50.
Moscato Bianco.
Diner tip: Zoete desserts.

Muscat Beaumes de Venise € 5,50 –  € 25,00.
Blend van verschillende druivenrassen (80% Grenache)
Diner tip: Kaas, ijs, fruit en taart.

Muscat de Rivesaltes € 6,50 –  € 30,50.
Blend van verschillende druivenrassen (50% Muscat a Petit Grains)
Diner tip: Zoete desserts, ijs en fruit.